Aquí teniu l’índex amb totes les entrades de la secció “Tasta Catalunya”.
Hi trobareu receptes tradicionals o versionades, però sempre relacionades amb les nostres tradicions i els nostres productes locals.
Espero que en gaudiu!
A
Albergínia blanca, una varietat recuperada al Bages.
Ametlles garrapinyades, un petit homenatge.
Ànec Mut del Penedès. Magret amb salsa afruitada i patates a les fines herbes.
Arròs de calçots de Valls, carxofes i botifarra.
Arròs integral amb carbassó a la menta i “baldana”, un embotit de les Terres de l’Ebre.
B
Bunyols de calçot amb salvitxada.
Bunyols de vent farcits de trufa.
C
Carxofes del Prat, camagrocs i Caviaroli (en una cullereta)
Cigronet de l’Alta Anoia amb verdures i cansalada.
Cóc de ratafia, el licor de la catalunya central.
Coca d’Estiu amb mozzarella de l’Empordà.
Coca de pera de Lleida, avellanes de Reus i Tou dels Til·lers.
Coca de recapte (escalivada i anxoves)
Coques de Sant Joan, de totes la més elegant! (crema i pinyons o xocolata i ametlles).
Crema de mel i mató amb gerds i “lemon curd”.
E
Empedrat, el plat de l’ou com balla.
Escalivada, un petit homenatge.
Espinacs amb cigronets de l’Alta Anoia.
K
Kit xocolata i melindros, Festa Major!
M
Magdalenes d’ametlla i pera de Lleida
Melindros de dos colors i la llegenda del pa de pessic.
Melós de vedella sobre crema de patata i xips de carxofa.
Mona de gema cremada, farcida de trufa.
Muffins integrals amb poma de Girona i formatge mascarpone.
P
Pa de coca, tot un clàssic que està de moda.
Panadons d’espinacs, de les terres de Lleida.
R
Rap a l’all cremat, un plat de la costa del Garraf.
Recuit de drap amb fruits secs i “lemon curd”, de Fonteta.
S
Sopes de pa, un plat d’hivern amb molta tradició.
T
Tapa plana amb calçots en tres textures, original i de la terra.
Taronges de les terres de l’Ebre amb mel, nous i canyella.
Torrada integral amb crema de iogurt i Préssec d’Ordal
Trinxat de col i patata, de la Cerdanya.
X
Per veure la resta de receptes del bloc, heu d’anar a la pestanya “Receptes a la carta”
[…] Índex de receptes […]