Índex de receptes

Aquí teniu l’índex amb totes les entrades de la secció “Tasta Catalunya”.
Hi trobareu receptes tradicionals o versionades, però sempre relacionades amb les nostres tradicions i els nostres productes locals.
Espero que en gaudiu!

A

Albergínia blanca, una varietat recuperada al Bages.

Ametlles garrapinyades, un petit homenatge.

Ànec Mut del Penedès. Magret amb salsa afruitada i patates a les fines herbes.

Arròs de calçots de Valls, carxofes i botifarra.

Arròs del Maresme.

Arròs integral amb carbassó a la menta i “baldana”, un embotit de les Terres de l’Ebre.

B

Batut de maduixes del Maresme

Bunyols de calçot amb salvitxada.

Bunyols de vent farcits de trufa.

C

Carxofes del Prat, camagrocs i Caviaroli (en una cullereta)

Cassola de macarrons.

Cebes farcides de l’Anoia.

Cigronet de l’Alta Anoia amb verdures i cansalada.

Cóc de ratafia, el licor de la catalunya central.

Coca d’Estiu amb mozzarella de l’Empordà.

Coca de forner.

Coca de pera de Lleida, avellanes de Reus i Tou dels Til·lers.

Coca de recapte (escalivada i anxoves)

Coca dolça d’escalivada.

Coques de Sant Joan, de totes la més elegant! (crema i pinyons o xocolata i ametlles).

Crema de mel i mató amb gerds i “lemon curd”.

E

Empedrat, el plat de l’ou com balla.

Escalivada, un petit homenatge.

Espinacs amb cigronets de l’Alta Anoia.

K

Kit xocolata i melindros, Festa Major!

M

Magdalenes d’ametlla i pera de Lleida

Melindros de dos colors i la llegenda del pa de pessic.

Melós de vedella sobre crema de patata i xips de carxofa.

Mona de Pasqua (de sara).

Mona de gema cremada, farcida de trufa.

Muffins integrals amb poma de Girona i formatge mascarpone.

P

Pa de coca, tot un clàssic que està de moda.

Panadons d’espinacs, de les terres de Lleida.

R

Rap a l’all cremat, un plat de la costa del Garraf.

Recuit de drap amb fruits secs i “lemon curd”, de Fonteta.

Rubick de mel i mató.

S

Sopes de pa, un plat d’hivern amb molta tradició.

T

Tapa plana amb calçots en tres textures, original i de la terra.

Taronges de les terres de l’Ebre amb mel, nous i canyella.

Timbal de Poti-poti, de Mura.

Torrada integral amb crema de iogurt i Préssec d’Ordal

Trinxat de col i patata, de la Cerdanya.

X

Xató, una altra versió!

Per veure la resta de receptes del bloc, heu d’anar a la pestanya “Receptes a la carta”

Moltes gràcies per la teva visita!! :) si ho vols, pots escriure un comentari aquí:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: