NOTÍCIES

Totes les notícies relcionades amb el bloc, de les més actuals a les més antigues!

Identitats Digitals – 1món.cat – La Xarxa TV

Octubre del 2015 – Entrevista al programa 1món.cat, dins de la secció Identitats digitals, per parlar del blog i de la gastronomia de la comarca de l’Anoia.
Aquest programa itinerant visita dues poblacions cada cap de setmana on hi hagi fires, festes, mercats i diferents esdeveniments. A més a més, es pot veure en directe des de més d’una vintena de televisions locals d’arreu de Catalunya.
En aquesta ocasió estaven a Capellades on feien un especial sobre el paper. El programa es va gravar al Museu-Molí Paperer de Capellades.

12193299_1053056861392342_4468065188758624069_nSi cliqueu en AQUÍ, podreu veure i escoltar l’entrevista. Va ser una gran experiència veure de primera mà com treballen les televisions locals i a la vegada conèixer aquest programa que trobo molt interessant.

CUINA OBERTA  – Ràdio Igualada  – Col·laboració mensual

Desembre del 2014- juny del 2015 –  Cuina Oberta de Ràdio Igualada, col·laboració mensual que podreu anar escoltant als poadcasts que compartim a les xarxes socials, o bé al 103.2FM, dissabtes i diumenges de 12 a 1 del migdia! :) OJMyDIFV

PROGRAMA Cuines tv3 – 2a vegada!

Maig del 2014 – Repeteixo experiència al programa Cuines, durant la setmana patrocinada per Caldos Aneto, al costat d’altres blocaires. Va ser molt gratificant tornar al programa i poder viure l’experiència amb una mica menys de nervis (no gaires menys!).

La recepta que vaig preparar va ser un arròs negre de sèpia i espàrrecs verds, acabat amb unes tallarines de calamar.

10308484_10152433920970115_9076545831956139052_n

Podeu veure el programa a través del 3 a la carta, clicant aquí.

#sombages

Març del 2014 – El cap de setmana al Bages, convidats pel Consell Comarcal, va donar tant de sí, que fins i tot vam sortir al diari!

Va ser una gran experiència per conèixer més a fons la comarca, el Geoparc, el Rebost del Bages, els Fogons del Bages… Establiments, productes i grans persones! I en molt bona companyia :)

Moltes gràcies!

GOmarket#2

Febrer del 2014 – Participem al mercat GOmarket, organitzat per GO arquitectes.

Aquest mercat s’organitza de manera puntual i només dura unes quantes hores. Aquesta vegada ve estar dedicat als cítrics, i nosaltres vam aportar-hi els nostres productes dolços: galetes de llimona i brownies de xocolata 70% i taronja. Tot acabat de fer, van tenir molt èxit :)

GASTROPÍNDOLES – LA XARXA (ràdio)

Octubre del 2013 – La Nuni del bloc cuinetes, que colabora amb Jordi Àvila a l’espai de ràdio “Gastropíndoles”, ens ha anomenat avui com a bloc recomanat amb una molt bona crònica. Moltes gràcies a tots dos!! :) Ho podeu escoltar clicant aquí.

AA__GASTRO.CUINETES-SEMANAL_BANNER-converted

RECOMANATS A LA NEVERA DE LA REVISTA “SENTITS”!

Octubre del 2013 – La revista Sentits es va presentar a principis d’Octubre de 2013. És una “revista digital” sobre experiències gastronòmiques i vins que, per ara, només es pot llegir a través d’iPad. De totes maneres estic segura que tindrà un gran èxit.
En el primer número van recomanar una sèrie de blogs i nosaltres hi sortim. Tot un luxe compartir aquest espai amb grans blocaires!

Nevera revista Sentits

XERRADA SOBRE GASTRONOMIA CATALANA

Juliol del 2013 –  L’Associació Femenina pel Medi Rural a Catalunya (AMFAR-CAT) em va convidar a fer una xerrada sobre gastronomia catalana. Aquell mateix dia es feia l’entrega de premis del Concurs de dibuix per les Escoles Rurals i la temàtica d’enguany eren els plats típics dels dies de festa. L’acte es va fer a les instal·lacions de les mines de sal de Cardona i va estar molt bé!

Xerrada cardona

TOT ÉS COMÈDIA – RÀDIO BARCELONA

Maig del 2013 – “Tot és comèdia” és el magazín de cultura del cap de setmana que presenta la Rosa Badia a Ràdio Barcelona.
El dia 19 de Maig, una de les seves col·laboradores, Anna Codina, va recomanar el Tasta Rutes tot fent una crònica fantàstica!! Moltíssimes gràcies!

Podeu escoltar-la clicant aquí. A partir del minut 15!!

PAGESOS DE CIUTAT – RÀDIO SANTA PERPÈTUA I ALTRES

Abril del 2013 –  El programa pagesos de ciutat pretén transmetre els coneixements de l’horticultura a tots aquells que en volen aprendre o saber-ne una mica més. Tracten diferents temes, fan entrevistes, dónen consells i expliquen receptes. El fan els dissabtes al matí a Ràdio Sta.Perpètua i posteriorment l’emeten a una desena de ràdios locals arreu de Catalunya. logo2012Quan em van entrevistar, van preguntar sobre el perquè del blog i la meva afició a la cuina. També es van interessar sobre com m’havia influït a la cuina el fet d’haver crescut a pagès i finalment vaig explicar aquesta recepta: farcellets de pasta filo farcits de maduixes i acompanyats de gelat de vainilla.

Podeu escoltar l’entrevista clicant aquí podcast del dia 27/04/2013 a partir del minut 52!

EL NOSTRE POSTRE AL RESTAURANT “CAL NOIO”

Gener del 2013 – El restaurant Cal Noio és un dels més recomanables de la comarca de l’Anoia, tal com us explico en aquesta entrada. M’agrada molt la seva cuina i en especial la carta de postres, que és espectacular. De manera que ja us podeu imaginar la il·lusió que m’ha fet veure que havien fet un postre inspirat en la meva Crema de mel i mató amb gerds i lemon curd.  Moltes gràcies per compartir-ho!!

cal noio postreAl cap d’un temps també els vam inspirar a fer bunyols de vent farcits de trufa i mona de sara! :)

PROGRAMA CUINES – TV3

L’11 de Gener del 2013 vaig sortir al Cuines de TV3 presentant la recepta de “timbal de blat amb carxofes” una recepta de temporada, una recepta per fer país! És tot un luxe poder sortir en aquest programa que fa tants anys que s’emet i em va fer molta il·lusió compartir-ho amb vosaltres en aquest enllaç tot explicant com va anar tot plegat. I si cliqueu aquí trobareu el vídeo del programa al 3alacarta!

Captura

ENTREVISTA A RÀDIO VILAFRANCA

Abril del 2012 – Aquí podeu escoltar l’entrevista al programa Gamma Extra de Ràdio Vilafranca (Vilafranca del Penedès) del 30 d’Abril del 2012. En aquest programa, cada 2 divendres entrevisten a un blocaire de la Penedesfera, sigui quina sigui la temàtica del blog.

BLOG RECOMANAT – A COP DE CLICK – RAC1

Desembre del 2011- ens recomanen a la secció “A cop de Clic” de Rac1!!

CATALUNYA RÀDIO

Juliol del 2011 – Primer premi al concurs de tapes de Club de Cuines i Catalunya Ràdio! En el seu moment ja ho vaig explicar en aquesta entrada, on hi trobareu la recepta. El jurat va ser de primera: Pere Tàpias, Pep Palau i Pep Nogué!

Aquí podeu escoltar el programa, presentat per Tatiana Sisquella i Pere Tàpias: Tasta Rutes a Catalunya Ràdio – El Suplement -Tàpias Variades

Moltes gràcies per la teva visita!! :) si ho vols, pots escriure un comentari aquí:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: