Aperitius

Aperitius variats – Tallers de Nadal a FruitsSA2PE

Bacallà amb alvocat, dauets de tomàquet i oli de mostassa

Bunyols de calçot

Canapés de salmó marinat i formatge a la mel

Caramels de codonyat i formatge (aperitiu o postre)

Carpaccio d’albergínia

Carxofes, camagrocs i caviaroli, en una cullereta

Crema per untar de formatge i ceba

Croquetes de pollastre a l’ast

Estrelletes salades

Foie a la sal amb gelea de Pedro Ximenez

Guacamole amb salmó

Ous farcits

Paté de bacallà i poma caramel·litzada

Paté de pebrot escalivat

Pebrots del piquillo farcits d’ensaladilla

Quiches d’espinacs a la catalana, individuals

Suflé de carbassó

Timbal d’escalivada

Timbal de poti-poti

Ulleres salades

Moltes gràcies per la teva visita!! :) si ho vols, pots escriure un comentari aquí:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: