Cruixents de formatge i pebrot del piquillo caramel·litzat

Us porto una nova recepta de les que preparo cada mes per l’Anoia Magazin, estic segura que us encantarà! Queda absolutament deliciosa i molt divertida ja que el formatge, al desfer-se, pren formes diferents igual com passa amb les clàssiques piruletes de parmesà.
Un bon aperitiu vàlid per tot l’any que ha tingut molt èxit als àpats familiars i als tallers que imparteixo. Si la proveu de fer… expliqueu-m’ho! :)

Aquí teniu la recepta:

Bon profit i gràcies per ser-hi!

Bet

 

Anuncis

Moltes gràcies per la teva visita!! :) si ho vols, pots escriure un comentari aquí:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: