Coca integral de nabius

El temps passa volant i això de publicar receptes al blog ja ha passat a segon o tercer terme, tot i així de tan en tant encara vaig guardant receptes per publicar, no voldria pas que es quedessin al calaix! Aquesta coca la vaig fer pel número d’octubre de la revista Anoia Magazín i ja m’han arribat veus de gent que l’ha fet a casa. Està feta en un motlle de “bundt cake”, m’encanta i el trobo un format ideal per regalar, de totes maneres amb les quantitats que us dono podeu fer servir un motlle d’aproximadament 22cm de diàmetre.

Què us sembla, us animeu a preparar-la?

Aquí teniu la recepta:

 

Anuncis

Comments

  1. Bet, una coca deliciosa i t’ha quedat preciosa. Prenc bona nota! No et deixis cap recepta al calaix. Comparteix-les amb nosaltres!
    Petonets,
    Olga

Moltes gràcies per la teva visita!! :) si ho vols, pots escriure un comentari aquí:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: