Platillo d’arròs amb carxofes i bolets

Aquesta setmana us porto un arròs, feia temps que no en publicava cap i ja tocava. Els que em seguiu a Instagram potser vau veure el procés d’elaboració a l’IG Stories, una eina que m’encanta!

El vaig preparar un dia al tornar de la feina, va portar una mica d’estona (la necessària que un bon arròs necessita) però va quedar tan bo que va valdre la pena dinar més tard del compte.

Per escurçar una mica d’estona vaig fer servir Caldo Natural Aneto de verdures de cultiu ecològic. A casa normalment fem servir brou fet per nosaltres, ja sigui per a un arròs, fideuà o puré. Però siguem realistes, amb el dia a dia atrafegat que tots portem, això no sempre és possible i els de brick també van molt bé, només cal que els compreu de bona qualitat per tenir un bon resultat final.

Ingredients:

Per a dues racions farem:
1 ceba de figueres
1 gra d’all
3 carxofes
Bolets shiitake
Unes tires de pebrot escalivat (opcional)
3 grapats d’arròs
Brou de verdures
Sal, pebre i oli d’oliva.

Elaboració

1_ Retirem les fulles més dures de les carxofes i tallem el seu cor a octaus. També tallem els shiitake a tires. Ho saltegem en una paella amb oli d’oliva i reservem.

2_ A la mateixa paella que hem fet servir i hi afegirem la ceba picada ben petita. Quan sigui dauradeta hi afegirem l’all picat i les tires de pebrot vermell escalivat tallades menudes, salpebrem de manera generosa.

3_ Ajuntem el sofregit amb les carxofes i els bolets. Afegim l’arròs i el marquem (fins que tingui un punt transparent). Mentrestant haurem posat el brou a bullir.

4_ Afegim el brou a la paella i deixem coure 12 minuts. Preescalfem el forn a 180ºC.

5_ Acabem l’arròs al forn durant 5 minuts i servim inmediatament.

Bon profit i gràcies per ser-hi!
Bet

Anuncis

Moltes gràcies per la teva visita!! :) si ho vols, pots escriure un comentari aquí:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: