Tagliatelle burro e salvia

Aquesta setmana us porto un plat de pasta molt fàcil de fer i alhora molt aromàtic. Tot va ser veure la sàlvia a la botiga on normalment compro la fruita i la verdura, recordar que tenia tallarines fresques a casa i… dit i fet!

Tinc un apreci especial a la cuina italiana des que vaig viure uns dies a casa d’una família de Parma. Vaig tornar a casa amb una peça de 2kg de formatge parmesà i molts plats nous en ment que anaven més enllà de la pasta, la pizza i els gelato. Els vaig apuntar tots a una llibreta (encara no tenia blog ni internet a casa) i mica en mica els hem anat fent.

A la Giuseppina li agradava molt cuinar però un migdia que no tenia gaire temps em va preparar aquesta pasta amb mantega i sàlvia… tan típica com deliciosa! A veure si us animeu a preparar-la ;)

Ingredients

1 paquet de pasta fresca
1 grapat de fulles de sàlvia
90g de mantega
1 gra d’all petit
Sal i pebre negre
Parmesà ratllat al moment

Elaboració

1_ Fondre la mantega en una paella i afegir-hi les fulles de sàlvia picades (reservar-ne unes quantes per decorar). Fer un parell de tombs i afegir-hi l’all picat ben petit, seguidament apagar el foc.

2_ Posar la pasta en una olla amb aigua bullint i coure-la segons les indicacions del fabricant.

3_ Escórrer la pasta i afegir-la a la paella del 1r pas, fer un parell de tombs i emplatar.

4_ Acabar amb un polsim de pebre negre i formatge parmesà ratllat al moment.

Bon profit i gràcies per ser-hi!
Bet

Advertisements

Moltes gràcies per la teva visita!! :) si ho vols, pots escriure un comentari aquí:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: