El Festival Vadefoodies torna amb força i carregat de novetats, véns? ;)

Els propers 1 i 2 de juliol Igualada s’omplirà de gastronomia amb el 2n Festival Vadefoodies. Segurament molts de vosaltres ja sabeu que participo en l’organització d’aquest festival, per això encara em fa més il·lusió parlar-vos-en, que busqueu un foradet per venir, que ens puguem veure una estona i sobretot que el gaudiu moltíssim!
I és que…

CArtell vadeFOODIES ocell definitiu.indd

Pels que no vau poder venir a la 1a edició, dir-vos que és un festival cuinat a foc lent, lluny de la capital, un festival ple de detalls especials, de xerrades interessantíssimes i showcookings molt gustosos. Tot plegat en un ambient relaxat, únic i molt especial!

mural2

Després de mesos de feina, estem molt contents de la programació d’aquesta 2a edició del festival, no em direu que no és interessant! ^^

De totes maneres, dir-vos que si voleu assistir a alguna de les xerrades, heu d’afanyar-vos i fer la vostra inscripció aquí, ja que les places són limitades.

D’altra banda, si teniu un blog on parleu sobre gastronomia, podeu acreditar-vos seguint aquest enllaç i també descobrireu alguna sorpresa que hem preparat per a vosaltres!

Programa vadefoodies 2016 WEB2

A més  a més de totes aquestes activitats, hi trobareu un mercat de degustacions pensades especialment per a l’ocasió, el mercat es situa al recinte exterior del museu, recentment rehabilitat i enjardinat.
A les parades hi trobareu sobretot restauradors de la comarca, tot i que també n’hi ha de les nostres comarques veïnes!

20160329-FEM-mullat-banner-web

Vadevins, el 1r mercat de vins de taller, en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple

També m’agradaria parlar-vos del Vadevins, el 1r mercat de vins de taller. Un mercat on els diferents cellers vinguts de les 11 DO catalanes, us donaran a degustar els seus vins més especials, doncs són vins experimentals que no estan a la venda.

Vins amb una etiqueta especial
Tindreu l’oportunitat de tastar-los i de comprar-los a un preu més que correcte. Posteriorment els rebreu als punts de recollida especificats amb una etiqueta especialment dissenyada per a l’ocasió pels dissenyadors Claret Serrahima de Clase Bcn i Ramon Enrich.

L’entrada
El Vadevins es celebrarà a la preciosa sala de les encavallades, a la part superior del museu i s’hi entrarà per torns que escollireu vosaltres mateixos a l’hora de fer l’inscripció.
L’entrada a aquesta activitat té un cost de 6€, que inclou el tast a tots els cellers, però tal com us he explicat, els beneficis de l’entrada i de les ampolles que compreu aniran destinats a la Fundació Esclerosi Múltiple.

mural3

A vegades em pregunten… Què ens recomanes? Doncs bé: 

  • Si us agrada experimentar, no em perdria per res del món la xerrada-demostració sobre Cuina i Ciència que farà en Pere Castells. On per cert, podeu participar-hi provant abans de les receptes a casa! (les teniu descrites aquí)

  • Si sou uns panarres, no podeu faltar a la xerrada-degustació que obrirà el festival, a càrrec de Xevi Ramon, de El Rebost de la Juliette i creador del projecte Triticum!

  • Si us va més la cuina de fusió, tindrem el xef del restaurant Tanta, Pablo Ortega, fent un showcooking a la fresca i explicant els secrets d’aquests plats que triomfen arreu del món.

  • Si sou vegans o vegetarians, són per a vosaltres les xerrades sobre les ciutats Veg-friendly amb la gent de Vegetalia, Ecocentre, Teresa Carles i Tres Unces.

  • Si fa temps que voleu fer un canvi d’hàbits en la vostra alimentació, us recomano la xerrada+demostració de la Núria Roura sobre els projectes detox!

  • Si per a vosaltres els festius no són festius sense un bon vermut, apunteu-vos als espectaculars showcookings que ens oferirà Miguel Vega amb els productes de primeríssima qualitat de Ramon Peña!

  • I si com nosaltres, esteu convençuts que el disseny canviarà el món, no us podeu perdre la taula rodona sobre el món de les etiquetes de vi amb els Claret Serrahima, Gabriel Morales, Núria Martí i Ramon Enrich.

  • Per acabar, sabem que pocs de vosaltres us podreu resistir a la xerrada-degustació que durà a terme Olivier Fernandez, director de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona sobre el concepte Bean to Bar, que tan està canviant el model industrial de la xocolata.

Si heu llegit fins aquí, moltes gràcies! ;) Només em queda dir-vos, que espero que ens veiem els dies 1 i 2 de Juliol a Igualada, fins aviat!

mural1

Comments

  1. L’altre dia ho vaig sentir, que es celebraria al Juliol!. M’ho explicava el Xevi Ramon, que faria la conferència..

    • Si! Ell obrirà el programa del festival, estem molt contents de la seva participació de la de tots els altres ponents :)

Moltes gràcies per la teva visita!! :) si ho vols, pots escriure un comentari aquí:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: