Aquest dijous a Igualada, la cosa “VadeLLAUNES”!

Segurament molts de vosaltres recordareu que us vaig parlar del “1r festival de tendències gastronòmiques VadeFOODIES” celebrat a igualada el passat 27 de juny.

Aquell festival, on van assistir-hi al voltant de 4.000 persones, va ser fruit de molts mesos de preparació, ganes i il·lusió de l’equip de l’associació cultural i gastronòmica Vadefoodies.

11112751_1648767492021592_2432826551011732442_o
Però no tot va començar amb el festival d’aquest estiu passat, sinó que anteriorment ja s’havien anat organitzant petites activitats al voltant d’un producte gastronòmic concret. Sempre amb molt èxit, van celebrar el “Va de formatges”, “Va de cava”, “Va d’ostres” i el “Va de garoines” en diversos espais de la ciutat.

Poster

Doncs bé, després d’uns quants mesos l’associació torna a organitzar una altra activitat amb el mateix format que les inicials, aquesta vegada sota el nom de “Va de Llaunes”.

La idea és donar a conèixer un producte que està guanyant seguidors exponencialment en els darrers temps: les llaunes de conserva de primeríssima qualitat.

L’esdeveniment tindrà lloc el proper dijous 12 de novembre al bonic espai del Teatre de l’Aurora (xarxa de teatres alternatius de Catalunya), on a partir de les 8 del vespre oferiran tastets preparats amb diferents productes com els que us comentava. Tastets sorprenents, originals i autèntics que no us deixaran indiferents.

Anuncis

Moltes gràcies per la teva visita!! :) si ho vols, pots escriure un comentari aquí:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: