Crema de llimona amb maduixes i alfàbrega + VadeFOODIES Igualada.

Que es noti que ha arribat la primavera! Temps de gaudir dels productes que ens ofereix i de les activitats a l’aire lliure.

Parlant d’activitats, us volia explicar en què consisteix el VadeFOODIES, un festival de tendències gastronòmiques que tindrà lloc a Igualada el proper 27 de Juny. Està organitzat per uns quants professionals igualadins del sector amb l’objectiu d’apropar i promoure la cultura gastronòmica a la ciutat tot oferint una mirada global del present i el futur de la cuina arreu del món.

10177895_1607633542801654_3141858069462759374_n

Durant els propers mesos l’organització anirà explicant els detalls dels festival. De moment us deixo el vídeo promocional que han fet, per si us pica el cuquet i teniu ganes de venir ;)

Els podeu seguir per twitter a @vadeFOODIES_igd, al seu facebook i també a través d’Instagram amb l’usuari @vadefoodies_igd.

Dit això, anem a la recepta que us porto avui, que fa molt de primavera. És d’aquelles receptes tan fàcils com delicioses, us prometo que com a molt tardareu 10 minuts a fer-la! Ideal per aquests dies de festa, pels primers sopars a la fresca, o dinars familiars.

maduixes crema llimona alfàbrega
Això sí, tot i ser refrescant ja veureu que la crema de llimona porta ingredients força consistents però em sembla que per molt que penseu en els biquinis, platges i banyadors, no us hi podreu resistir ;)

maduixes crema llimona alfàbrega 4

Ingredients:

Per la crema de llimona:

1 pot petit de llet condensada, 200ml de crema de llet, el suc de 2 llimones.

Per decorar:

En aquest cas he fet servir maduixes, però podeu fer servir altres fruites vermelles.

També necessitarem fulletes petites i tendres d’alfàbrega (també pot ser menta) i un polsim de canyella en pols.

Com ho fem?

1_ En un bol hi barregem per aquest ordre:

– Llet condensada i crema de llet. Remenem.

– Hi afegim el suc de les dues llimones. Remenem i veurem que s’espesseix.

2_ Guardem el bol a la nevera, ben tapat.

3_ A l’hora de servir, repartim la crema en bols petits o gotets, hi afegim la fruita tallada, les fulles d’alfàbrega o menta i un polsim de canyella.

Bon profit!

 

Comments

  1. Una recepta senzilla que té l’èxit assegurat. La combinació de maduixes i alfàbrega m’encanta!
    M’apunto el 27 de juny al calendari, a veure si em puc acostar a Igualada ;)

  2. Una recepta fantàstica, molt de primavera, refrescant i dolceta, molt bona!
    Per cert, ja segueixo vadefoodies_igd a tot arreu! ;)
    Marta

  3. Jo encara no penso en banyador (bikini impossible) així que……puc gaudir d’aquesta fantàstica i deliciosa crema, Bet!!!
    Petonets,
    Olga

Moltes gràcies per la teva visita!! :) si ho vols, pots escriure un comentari aquí:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: