Pastissets de… xocolata!

Últimament aquest bloc està en temporada dolça! l’etiqueta “Dolç” creix exponencialment per sobre de totes les altres… Sort que ja falta poc pel 15 i caurà alguna coseta bona amb bolets! Entremig en tindreu una altra que és… una mica dolça, ja ho veureu, sortirà publicada diumenge i és boníssima!

Mentrestant us explico de què va aquest pastisset… l’he fet per celebrar els 3 anys del bloc Pastissets, de la Catieu i la seva filla Annie, la nena més dolça i pastissera de la blogosfera! Ens han convidat a fer una recepta que comenci per “Pastissets de…” i així faran un receptari perquè tothom se’l pugui descarregar. L’aniversari el feien el dia 6 de Novembre, però ara el seu bloc està en pausa… Una abraçada molt forta a les dues i molts ànims!

Com que als reptes de l’Annie no hi puc participar (pels que no els coneixeu, estan pensats per nens i són molt divertits), aquest em va fer especial il·lusió! De totes maneres ja veieu que m’he tornat nena per una estona (tots ho hauríem de fer de tan en tant) i participo amb el meu super ajudant que veieu a les fotos.

Aquest pastisset de xocolata és d’aquells petits, però intensos ;)

Anem a la recepta!

Ingredients:

Per 6 pastissets petits:

2 ous, 50 gr de sucre, 60 gr de xocolata de cobertura negra, 30 gr de farina i 70 gr de mantega.

Per decorar: xips de xocolata de cobertura blanca, 1 gerd (o una altra fruita: 1 grill de mandarina, 1 maduixa, 1 trosset de kiwi…) i sucre fi.

Com ho fem?

És molt i molt fàcil…

1_ Primer de tot en un bol barregem els ous amb el sucre i ho batem bé. En un altre bol posem la xocolata i la mantega, ho desfem al microones durant 1 minut, treiem i remenem.

2_ Unim les dues barreges (la de la xocolata i la dels ous), afegim la farina i barregem bé.

3_ Preescalfem el forn a 200ºC.

4_ Els posem en uns motlles petits de silicona (si no en teniu, poden ser paperines per magdalenes) i enfornem durant 5-6 minuts (si són més grans, 7-8 minuts).

5_ Quan els treiem, deixem refredar una estona però quan encara són tebis hi anem enganxant els xips de xocolata blanca (amb l’escalfor s’hi agafaran bé). Abans de servir decorem amb un trosset de fruita i una mica de sucre fi.

Comments

  1. A bones hores publiques aquests pastissets!!! Que no he fet postres jo!!!
    Quins pastissets més bons! M’encanta la xoco i aquests pastissets acompanyant el cafetó de després de dinar són perfectes!!!
    M’ha agradat molt el teu ajudant! ;)

    Molts petons!!!!

    Nuni
    http://cuinetes.bloks.cat

  2. Quina cucada de pastisset, Bet! I el nas del ren està molt ben trobat a la foto!!!

  3. Segur que estaran molt contentes amb la teva participació ;)
    I el pastís té una pinta sensacional, per a xocoaddictes de veritat!

  4. Celebro aquesta temporada dolça amb aquests pastissets. Esperarem el diumenge…
    Nani

  5. Hola guapes!

    Nuni:
    sí que és veritat que per acompanyar el cafè, així petitets, hi queden super bé! oi q és una cucada l’ajudant?? jeje
    Marina: moltes gràcies!! doncs va sortir mig de casualitat!! quan enfocava amb la càmera me’n vaig adonar i… click!
    Gemma: és veritat, totalment per xocoaddictes!! a veure si els hi agrada… espero que sí!
    Nani: moltes gràcies! doncs demà a l’hora d’esmorzar sortirà la propera… a veure si t’agrada!

    Una abraçada i moltes gràcies per passar per aquí!

  6. Moltíssimes gràcies Beth!!! Gràcies per participar, per la teva dedicatòria, pel teu mall. Ets un sol!!!
    Una forta abraçada

  7. Que bo!!!! Ara em passo per pastissets per felicitar-les!

Moltes gràcies per la teva visita!! :) si ho vols, pots escriure un comentari aquí:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: