Coulant plisplas, nits d’entrega i felicitats!

Dues setmanes després d’haver començat la uni, sembla que ja estiguem a mig curs… Entregues, treballs… Per sort encara no hem tingut cap nit d’aquelles llargues en les que veiem sortir el sol mentre fem línies i trames amb l’Autocad, resant perquè no ens surti cap missatge d'”error fatal” a la pantalla, i mentre mengem “porqueries” per anar passant la nit… Ara una pizza, ara patates, ara un cafè… Ai déu meu! És per això que cal estar ben preparat.

Aquesta entrada va dedicada als que us sentiu identificats amb aquestes nits… En aquells moments fan falta molts ànims… Què us semblaria fer una pausa de només 3 minuts per coure un coulant al microones?? Oi que estaria bé? així segur que almenys per uns moments l’estrés desapareix mentre et concentres a clavar un cullerada a aquest pecat de xocolata tan irresistible!

Ara que segurament podem trobar un foradet, és el moment per preparar-lo i guardar-lo al congelador per la nit esperada ;)

Aquest postre també va dedicat a la Judith, que avui és el seu aniversari!!! espero que tinguis un gran dia, i que tots els que segueixin siguin iguals o millors, i que siguis molt feliç ;) !!  felicitats guapa!!

Ingredients:

40g de xocolata negra, 3 cullerades de llet, 3 cullerades de sucre, 1 ou, 1/2 culleradeta de llevat en pols, 4 cullerades rases de farina

1 trufa gelada

gelat per acompanyar (en aquest cas: vainilla amb nous de macadàmia)

Com ho fem?

Podem fer la barreja directament en un tupper, així després tapem i congelem. Jo l’he fet en un de petit i rodó, d’uns 9cm de diàmetre per 7cm d’alçada.

Primer de tot hi posem la llet i la xocolata, i ho escalfem 1 minuts al microones.

Remenem perquè quedi homogeni, llavors afegim el sucre, l’ou i batem bé.

Per últim afegim la farina i el llevat, remenem bé.

Ara ja només queda posar-hi la trufa al mig, i deixar-ho com a mínim 30 minuts al congelador.

Quan tinguem ganes de menjar-lo, el treiem del congelador i el coem al microones durant 3 minuts.

Aquesta xocolata és la que he fet servir, uns quants de la uni hem tingut la sort de tenir un regalet de xocolata portat directament de Venezuela… gràcies Franciscuuu!!!

Comments

  1. Bet!!!ets una crak!! tu no menges malamet!!! la Uni et fa menjar malament!!!ja ja. Sort que tens aquest moment “xocoadictes” que curen tots els mals. M´enporto la recepta, la meva germana és especialista en dir-me que ve a dinar i jo sense postres!!!! ara no!!! ja el tinc. Gràcies maca. Petonets!!!

  2. Franciscuuuuu says:

    MOLA BET!!!!! espero que hayas disfrutado del chocolate hasta el ultimo gramo! :) un petó!!

  3. Nyaaaaaaaaaaam!!! Ai, serà el primer any que no tinc nits d’aquestes… aleluya!! jajaja però ja m’hauria agradat a mi tenir aquesta recepta… però com que a partir de dilluns el meu temps es veurà ultralimitat (i esperem que el bloc no se’n resenteixi massa…), me l’apunto per quan tingui un capritx!! Quina pinta!!
    Ànims amb els treballs!
    Petons
    Sandra

  4. oooooooooo! tu també???? si ja dic que no pararé de plorar avui!!!! Bet, que ara tinc sopar romàntic!!! jajajajaja. Gràcies bonica, ets un solet. Per cert, saps que si ajuntés totes les hores que em vaig passar sense dormir treballant crec que tindria una altra vida??? jajajajajaj. ânims, és per una bona causa!!!! Petonets bonica i moltes gràcies

  5. Què seria de nosaltres sense aquestes nits taaan llargues!!! Ànims que la recompensa és bona!!
    Tant de bo hagués tengut un coulant com els teus. De totes maneres, en prepararé per quan em vulgui donar un capritxet.
    Petons!

  6. Fantàstic coulant! Una recepta ràpida i pel que es veu molt llaminera!
    Em va dur a veure si em creix bé amb stevia o sacarina i la regal jo també a algú especial …
    Petonets

  7. Holaaa :)

    Silvia:
    aquesta recepta me’n recordo que la vaig adaptar d’una de teva!! la teva germana segur que està encantada de venir a casa teva a dinar, amb postres o sense…
    Franciscu: una xocolata realment molt bona, i no sé si és psicològic o és veritat, però l’he trobat diferent!! moltes gràcies!
    Sandreta: gràcies, ostres espero que no et trobem gaire a faltar eh? a mi d’aquí uns dies també em passarà… però tot es pot superar i nosaltres ho farem amb èxit i algun capritxet de xocolata ;)
    Judith: clar que sí, ja feia dies que ho tenia pensat!! segur que el sopar romàntic va anar super super bé!! :D ostres tens raó amb això de l’altra vida!! suposo que en aquests moments t’ha d’agradar molt el que fas perquè sinó… jo sempre penso: “paciència Bet, lo bo es fa esperar!”
    Paula: que ets arquitecta? no ho sabia!! gràcies pels ànims, i espero que t’agradi aquest capritxet xocoaddictiu! ;)
    Donibaneko: potser sí que t’anirà bé amb stevia o sacarina, però no ho sé del cert, no en faig servir!! gràcies :)

    Una abraçada i gràcies per la visita!!

  8. Jo també en tinc al congelador, així en un moment de debilitat tens unes postres extraordinàries en un pim pam! :)

  9. Verdaderament Bet, ets fenomenal, estudiesi encara tens temps de cuinar. És veritat lo del plis plas, és fàcil, ràpid i boníssim. Petons.

Moltes gràcies per la teva visita!! :) si ho vols, pots escriure un comentari aquí:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: